LaserWash 360 Plus

Cu o istorie de 40 de ani și mai mult de 10.000 de echipamente de spălare LaserWash livrate în toată lumea, compania americană PDQ Manufacturing Inc. a devenit lider mondial în industria spălătoriilor auto touchless. De-a lungul anilor și-a propus să furnizeze operatorilor spălătoriilor auto cele mai inovatoare și performante echipamente, fiabile și de cea mai bună calitate, care să demonstreze tradiția începută încă din anul 1984, ei fiind pionierii acestui tip de spălare

Noua generație LaserWash® 360 Plus ridică din nou ștacheta prin tehnologiile de ultimă oră, care aduc un plus de valoare cu costuri reduse de spălare, ceea ce oferă operatorilor spălătoriilor auto posibilitatea de a atinge randamentul capitalului investit la cotele cele mai înalte.

Avantajele PDQ:

Numeroase variante de configurare a echipamentului Costuri de întreținere scăzute Suport din partea distribuitorului la nivel local
Monitorizare și consultanță de la distanță Proiectare eficientă pentru consumuri reduse de energie electrică Suport și asistență tehnică
Spălare excepțională Consum redus de apă și detergenți Suport clienți virtual

 

Plus

Cale de rulare din aluminiu extrudat anomizat, folosit în industria aeronautică, cu șine de ghidare principale – intră în dotarea standard Noul design al stației de pompare din oțel inoxidabil, concentrat pe o funcționalitate îmbunătățită și costuri de întreținere reduse Carenaj exterior din ABS pentru protecția echipamentului – intră în dotarea standard
Fabricat integral din materiale non-corozive (oțel inoxidabil și aluminiu)   Tubulatură special concepută pentru reducerea scurgerilor de apă pe suprafața autovehiculelor

 

Sistemul de uscare inteligent Smart360

Opțiunea de uscător integrat a PDQ, LaserWash® 360 Plus poate veni împreună cu serviciul unic FlashDry® High-Volume și Spot-Free Rinse.

FlashDry® nu necesită un timp suplimentar pentru uscarea de bază, finalizând ciclurile de clătire și uscare într-o operațiune unică, simultană. Respectând principiul că este mai ușor de eliminat apa care se află deja în mișcare, prin tehnologia FlashDry® se clătește și se elimină mai bine de 80% din apă într-o etapă de 10 secunde. Opțiunile suplimentare de uscare includ un uscător MaxAir® Stand-Alone cu capacitatea de a folosi uscătorul integrat ca serviciu de trecere când clientul iese din rampa de spălare. Aceste opțiuni permit o diferențiere mai amplă a pachetului, oferind posibilitatea operatorilor de a asigura clienților servicii suplimentare, crescând în același timp veniturile și profitabilitatea.

Sistemul de uscare cu mișcare sincronizată SwingAir

Clienții se vor bucura de vehicule mai uscate cu sistemul de uscare PDQ cu mișcare sincronizată SwingAir. Caracteristica de oscilare intensificată a SwingAir îmbunătățește performanța uscătorului, folosind mai puțină energie decât cele mai multe dintre uscătoarele convenționale. Acest sistem nou înglobează mișcarea în centru a două suflante pentru a îndepărta apa de pe suprafața superioară a autovehiculului, permițând celor două suflante din exterior să împingă apa în josul și de pe părțile laterale. Opțiunea SwingAir este disponibilă atât pentru sistemele de uscare fixe, cât și pentru cele integrate.

 

Web-Based LaserWash® 360 Plus Interface Software

Tehnologie disponibilă pe toate dispozitivele dvs. Exemplu: monitoare, telefoane inteligente, tablete, computere.

Sistemul avansat care se poate conecta la internet face ca LaserWash® 360 Plus să devină una dintre cele mai inteligente tehnologii de spălare din lume. Având control în timp real de la distanță, puteți accesa toate funcțiile operaționale cheie ale echipamentului de spălare printr-un browser web, fără un software special sau suplimentar. Puteți: configura programele de spălare, programa funcțiile echipamentului și monitoriza încasările, eliminând astfel drumurile la spălătorie.

LaserWash® 360 Plus poate fi, de asemenea, programat automat să transmit e-mail-uri cu alerte/rapoarte, prezentând instant situația activităților de spălare și informându-vă dacă există probleme tehnice care pot apărea la oricare dintre locațiile dvs. Această opțiune ușor de programat vă permite să mențineți legătura cu toate locațiile, în orice moment.

Una dintre inovațiile cel mai ușor de recunoscut ale PDQ este caracteristica de neegalat Virtual Treadle®. Această tehnologie electronică de detectare a autovehiculelor elimină mecanismele de acționare montate la nivelul solului, creând un plan deschis amplu și un spațiu accesibil clienților în zona de spălare. Procesul Virtual Treadle începe în momentul în care autovehiculul intră în rampa de spălare. Senzorii ultrasonici măsoară cu acuratețe lățimea autovehiculului iar senzorii semnalizează șoferului să se oprească sau să meargă în marșarier, activând semnalele cu leduri și sonore, ușor de înțeles. Programul de spălare este apoi activat de un sistem de siguranță electronic, care înconjoară întregul autovehicul, permițând LaserWash® 360 Plus să mențină o distanță optimă de curățare, chiar dacă autovehiculul nu este poziționat corect pe centrul rampei de spălare.

Încărcare electronică a succesiunii operațiilor

Softul facilitează clienților intrarea în rampa de spălare fără ca acest lucru sa necesite alte manevre de ghidare a autovehiculului.

Control inteligent 360 

Sistemul de control ultrasofisticat LaserWash® 360 Plus Arch Control System asigură o rapiditate nemaiîntâlnită la un robot de spălare și uimește clienții prin mișcările sale precise de pe parcursul întregului proces. Brațul de spălare se rotește la 360 de grade, deplasându-se în același timp simultan în jurul autovehiculului. Sistemul de detectare automată a obstacolelor folosește o tehnologie avansată pentru a localiza accesoriile, cum ar fi sistemele de cuplaj pentru remorcă, oglinzile laterale și alte obstacole care pot împiedica sistemul de spălare să se deplaseze corespunzător în jurul perimetrului autovehiculului. Echipamentul se va îndepărta de obstacole, memorând poziția acestora pentru a le evita la trecerile ulterioare și va continua să spele autovehiculul. În cazul în care sistemul nu poate evita un obstacol, va încerca să se retragă complet, clătind detergentul de pe autovehicul, folosind arcul superior de spălare și va atenționa clientul să iasă din rampa de spălare. După ce autovehiculul a ieșit și rampa este liberă, echipamentul se va reseta automat pentru a se pregăti pentru următorul autovehicul.

Etapa 1

Îndepărtarea de obstacol

Etapa 2

Retragere automată pentru a trece în condiții de siguranță în jurul obstacolului

Etapa 3

Memorează poziția obstacolelor pentru a le evita la trecerile ulterioare și va continua să spele autovehiculul

 

Calea de rulare a cablurilor și a furtunurilor de conectare se poate monta pe partea dreaptă sau stângă pentru o instalare facilă, cu costuri reduse Sistemul de proiectare folosit pentru șasiul suspendat beneficiază de șine de ghidare din aluminiu, care facilitează translația foarte silențioasă a căruciorului, fiind dotat cu role cu dublu ax. Acestea sunt montate în interiorul șinelor de ghidare, fiind protejate de contactul direct cu detergenții și oferind o durată de viață îndelungată.

Conceput din materiale de înaltă calitate, cu LaserWash® 360 Plus s-a obținut un echilibru optim între investiția inițială și profitabilitatea pe termen lung. Viteza de spălare mărită substanțial permite o creștere a numărului de autovehicule spălate, ceea ce va duce la un timp de așteptare mai redus și îi va determina pe clienți să revină la locația dvs. Tehnologia Smart 360™ permite sistemului LaserWash® 360 Plus să fie sensibil la condițiile dinamice în spălătorie, reducând timpii neproductivi și optimizând procesul de spălare, ceea ce va duce la o satisfacție crescută a clienților și îmbunătățirea activității dvs.

Cum să vă faceți metoda de spălare remarcată…

Opțiunea LaserGlow nu doar că vă va ajuta să câștigați mai mulți clienți, dar poate fi configurat să funcționeze 24/7/365 iluminând rampa de spălare ziua și noaptea, fie că se află un autovehicul pe rampă sau nu. Sistemul poate fi programat pentru a face multiple combinații de culori cu intermitență sau o iluminare constantă în culori care să se potrivească imaginii dvs. de brand. O lumină strălucitoare care să vină din rampa de spălare poate să fie un instrument foarte eficient de marketing care să atragă o atenție sporită asupra spălătoriei dvs., determinându-i pe clienți să revină.

Sistemul de iluminare LaserGlow are două opțiuni care vă vor încânta clienții și vă vor permite să vă diferențiați spălătoria de cele ale concurenței.

Sistemul de iluminare LaserGlow Bridge

 • Jocul de lumini cu LED-uri asigură o asistență superioară clienților pe toată durata procesului de spălare și vă oferă posibilitatea de a programa secvențele de iluminare.

Sistemul de iluminare LaserGlow Projection

 • Sistemul de proiecție LED-urilor folosește tehnologia optică care combină lumina cu programul de spălare pe suprafața autovehiculului, oferind o experiență unică, incredibilă și memorabilă.

Tot ce vă puteți aștepta de la LaserWash 360 Plus și chiar ceva în plus!

Caracteristicile standard includ:

 • Carenaj exterior din ABS, deopotrivă atractiv și funcțional, cu un design futurist.
 • În plus față de aspectul său, reduce expunerea echipamentului la mediul dur din rampa de spălare.

Stația de pompare

Stația de pompare de înaltă presiune a fost regândită, astfel încât să ofere o durabilitate crescută și o îmbunătățire în ușurința cu care poate fi operată. Cadrul din oțel inoxidabil este prevăzut cu tubulatură pentru a reduce racordurile cu fitinguri și pentru a reduce punctele de îmbinare, evitând scurgerile. Tubulatura pentru detergenți a fost, de asemenea, repoziționată pentru un acces facil, precum și pentru o durabilitate sporită.

Materialele folosite sunt non-corozive

Sistemul LaserWash® Plus este realizat folosind oțel inoxidabil și aluminiu pentru o rezistență excelentă la acțiunea apei și a coroziunii detergenților. Aluminiul este folosit în mod strategic pentru durabilitatea sa, precum și datorită greutății reduse. Șinele de ghidare sunt realizate din aluminiu extrudat anodizat, ducând astfel la un consum redus de energie electrică.  MAI PUȚINĂ ELECTRICITATE CONSUMATĂ = MAI MULTE ECONOMII!

Printr-un simplu spălat, vei transforma întreaga operațiune într-un succes imens!

Operațiunile care vor genera venituri includ:

OverGlow Hi-Gloss Application

Cu sistemul de aplicare OverGlow Hi-Gloss Application, întreaga operațiune de spălare se va transforma în profit. Clienților le va plăcea aspectul polish-ului lichid plin de culoare, ca o peliculă care le învăluie

mașina.

Opțiunea OverGlow include sistemul de iluminare cu LED-uri amplasate strategic, care vor intensifica și mai mult experiența trăită.

Front Bug Prep

Sistemul exclusiv al PDQ Front Bug Prep vă poate aduce un plus de încasări fără a adăuga timp la procesul de spălare. Clienții vor fi foarte încântați de această opțiune, care se concentrează pe parbriz, partea din spate a oglinzilor și partea frontală a autovehiculelor. PDQ Front Bug Prep se concentrează pe zonele greu accesibile.

Servicii suplimentare pentru clienți cu această opțiune! Arcul de spumă color 3 X Colour foam este proiectat astfel încât să poată aplica trei tipuri de spumă colorată pe autovehicul, creând senzația unui curcubeu.

Super sealant system

Protejați suprafața autovehiculului clienților cu sistemul Super Sealant. Această opțiune va ajuta la protejarea lacului autovehiculelor cu o peliculă fină și la menținerea strălucirii acestora, fiind, în același timp, și un excelent generator de încasări pentru spălătoria dvs.

 

Vă puteți diferenția prin sistemul Gatling Guns! Gatling Guns oferă capacități de curățare sporite pentru partea inferioară a autovehiculelor (roți și praguri), distrugând mizeria inclusiv din zonele în care metodele de spălare convenționale nu pot pătrunde.

Le puteți oferi clienților dvs. o pre-clătire completă cu High Pressure Side Combo Cleaner.

Proiectat să funcționeze împreună cu programul de spălare sub caroserie, sistemul de curățare laterală de înaltă presiune oferă o pre-clătire completă a autovehiculului când intră în rampa de spălare, folosind o combinație între duzele rotative și duzele V-Jet.

Caracteristici tehnice LaserWash® 360 Plus:

Caracteristicile standard ale mașinii:

 • Șine de ghidare fabricate din aluminiu extrudat anodizat folosit în industria aerospațială
 • Cărucior mobil rezistent la coroziune
 • Tehnologia Smart 360 include rețea inteligentă de comunicare, control inteligent al brațului mobil cu deplasare precisă și rotire la 360 grade
 • Tehnologie avansată pentru detectarea accesoriilor precum cârlig de remorcare, oglinzi laterale, antene și altele, care pot obstrucționa brațul de spălare
 • Sistem inteligent de uscare care împreună cu opțiunea FlashDry, usucă și clătește în același timp
 • Sistem inteligent de spălare
 • Carenaj exterior din ABS pentru protecție carusel
 • Sistem automat de scanare ultrasonic
 • Buton stop de urgență
 • Panou de control
 • Panou semnalizare poziționare autoturism cu led
 • Cale de rulare pentru furtunurile și cablurile electrice din camera tehnică
 • Rack tehnologic de pompare cu rezervor de apă
 • Dozare detergenți spumanți

Opțional:

 • Pompa CAT 3535
 • Centrală pentru încălzirea apei
 • Dublu circuit de alimentare cu apă curată și reciclată
 • Pachet pentru economisirea apei
 • Protecție stație pompare
 • Sistem uscare cu 2 sau 4 suflante integrate
 • Arc de uscare MaxAir®
 • Sistem de uscare cu mișcare sincronizată SwingAir
 • Semafor acces la intrarea în rampa de spălare
 • Semnale luminoase cu LED-uri pentru poziționarea autovehiculului
 • Sistem de iluminare cu LED-uri LaserGlow Bridge
 • Sistem cu efect de iluminare cu proiecție LaserGlow Projection Illumination
 • Spumă multicoloră 3 x Colour Foam System
 • Sistem de aplicare OverGlow Hi-Gloss
 • Pompa de alimentare cu apă pentru locațiile cu debit și presiune redusă
 • Super Super Sealant system
 • Sistemul Front Bug Prep
 • Sistem de spălare cu înaltă presiune a zonei inferioare a autovehiculului (roți și praguri)
 • Arc clătire cu debit mărit
 • Electric High Pressure Gatling Guns
 • High Pressure Side Combo Cleaner
 • Sistem de reciclare a apei
 • Bazin acumulare
 • Starter programe

 

Specificații LaserWash® 360 Plus:

Cerințe de construcție                                                                            Cerințe privind utilitățile

 

Înălțime Montare pe perete Minim 3,20 m Aer 6 Bar
Montare pe șasiu 3,30 m Apă 120 LPM – 1 Bar
Lățime Montare pe perete 4,20 până la 5,50 m Instalația electrică 400V – 50 Hz
Montare pe stâlpi de susținere Minim 4,11 m (fără suflante integrate)  
Montare pe șasiu Minim 4,2 m (fără suflante integrate)
  Montare pe șasiu Minim 4,3 m (cu suflante integrate)
Lungime Montare pe perete Cale de rulare ** 10 m
Montare pe șasiu Cale de rulare **12 m
Notă**: Specificațiile privind dimensiunile echipamentului nu iau în considerare niciun fel de obstrucțiuni, configurații neobișnuite ale rampei de spălare etc. **Sinele de ghidare pot fi tăiate la lungimea unor rampe mai scurte.

 

Cerințe electrice

 

Tensiune Stația de pompare Încălzitor apă Cărucior translație Sistem suflante 1 Sistem suflante 2
400 60 Amperi 25 Amperi 20 Amperi 15 Amperi 15 Amperi

 

Opțiuni de uscare

 

30 HP Integrated 4 – Producer MaxAir® Dryer (220/380V 50Hz)
15 HP Integrated 2 – Producer MaxAir® Dryer (220/380V 50 Hz)
30 HP Stand Alone 4 – Producer MaxAir® Dryer (220/380V 50Hz)
45 HP Stand Alone 6 – Producer MaxAir® Dryer (220/380V 50 Hz)

 

Fabricat în SUA