Telefon: 021.344.22.67
              0722.203.960

Spalatorii auto self-service fabricate in România

Pionierii conceptului de spalatorie auto self-service din România

 

Expert Clean unic importator LaserWash 360 Plus in Romania, inaugurează primul portal touchless montat în Europa de Est.

Precera Extra
SPUMA ACTIVA
Precera Extra
Cu efect de stralucire si reglare a pH-ului. Produs foarte spumant, specific pentru instalatiile automate de spalare auto. Regleaza pH-ul autovehiculului, este usor de clatit, datorita prezentei agentului tensioactiv, fiiind un produs indispensabil pentru pregatirea vehiculului pentru faza ulterioara de spalare.

Dilutie : il dilueaza statia automata de spalare.
Exemplu dilutie : intr-un flacon cu pompa de pun 10 gr. solutie.

Ambalaj: bidon 5 kg., 10 kg., 25 kg.

  Trilux
EMOLIENT
Trilux
NOU !!! Formula inovatoare, unica in serie, reunind intr-un produs universal proprietatile unui produs alcalin, ale unei spume active si ale unui polimer cu efect de stralucire. Produs special destinat tunelurilor de spalare si spalatoriilor cu punte mobila : se utilizeaza pe orice fel de perii, de tip filoKey, Carlite sau similare. Are puterea de curatare a unui produs de prespalare, avand o putere de curatare superioara adecvata spalarilor de tip self - service, dar si toate caracteristicile unei spume active. De asemenea , polimerul din formula sa are un efect de stralucire si protejare a autovehiculului, facilitand uscarea din etapa ulterioara.

Dilutie :
- flacon cu pompa 5 gr.
- dozator : 2 %
- pulverizator : 1:50

Ambalaj: bidon 5kg., 10 kg., 25 kg., 60 kg.

  Lustra Wax
POLISH LICHID
Lustra Wax S5
Sampon special, unic in randul sampoanelor. Se poate utiliza nediluat, pe un vehicul cu vopseaua deteriorata si opaca, formand o pelicula transparenta stralucitoare, ce persista timp indelungat, fiind rezistenta la orice spalare. Marea noutate este reprezentata de faptul ca se dizolva si in apa, putant fi utilizat in locul samponului pentru perii. Rezultatul este formarea unei pelicule, cu toate avantajele pe care acestea le aduce. Protejeaza suprafetele de rugina si de toti agentii atmosferici care pot ataca vopseaua, inclusiv detergentii foarte arcalini utilizati in faza de prespalare. Poate fi utilizat impreuna cu apa pura.

Dilutie : in flacon cu pompa 3 gr.

Ambalaj: bidon 5 lt., 10 lt., 25 lt., 60 lt.

 

         

Cera Nanoteh Chery
CEARA LICHIDA
Cera Nanoteh Chery
Ceara de inalta concentratie cu efect de indepartare a apei si auto – uscare conferind un luciu suplimentar.

Dilutie : 1:70 / 100

Ambalaj : bidon 5 lt., 10 lt., 25 lt.