Telefon: 021.344.22.67
              0722.203.960

Spalatorii auto self-service fabricate in România

Pionierii conceptului de spalatorie auto self-service din România

 

Expert Clean unic importator LaserWash 360 Plus in Romania, inaugurează primul portal touchless montat în Europa de Est.

Vetrificante
LAC MOTOR
spray Vetrificante
Lichid transparent pentru protejarea suprafetelor din plastic, formeaza o pelicula elastica rezistenta pe motor, radiator, baterie, cabluri electrice si carcasele de protectie. Revigoreaza si reda aspectul stralucitor al suprafetelor tratate, protejandu-le de pulberile de rugina si agentii chimici.

Ambalaj: spray 600 ml.

 

SvitaaVVita
DEBLOCANT
spray SvitaaVVita
Lubrifiaza, deblocheaza, curata. Penetreaza in profunzime dizolvand rugina, petele de oxid si reziduurile de carbon, deblocand rapid piulitele, buloanele, suruburile, supapele si elementele elastice. Ideal pentru balamale, comenzi, baterii si inchizatori. Protejeaza timp indelungat suprafetele tratate, impiedicand inghetarea mecanismelor.

Ambalaj: spray 400 ml

 

Sciogli Catrame
TRATAMENT BITUM
spray Sciogli Catrame
Dizolva si curata rapid grasimile, petele de smoala si reziduurile de grasimi de pe caroserie. Recomandat pentru inlaturarea adezivilor.

Ambalaj: spray 250 ml

         

Rinnova Fascioni
TRATAMENT BANDOURI
spray Rinnova Fascioni
Produs optim pentru intretinerea fustelor de sub barele de protectie spate si a protectiilor din plastic de orice fel. Curata, improspateaza si protejeaza suprafatele tratate, conferindule un aspect stralucitor, cu efect de durata in timp.

Ambalaj:
- spray 600 ml
- spray 250 ml

 

Pulistoffa
DETERGENT TAPISERIE
spray Pulistoffa
Cu formula sa specifica cu actiune spumanta, curata in profunzime mochetele, tapiseriile si suprafetele din stofa, fara a pata. Se usuca rapid pe suprafete tratate, lasandu-leagreabil parfumate.

Ambalaj:
- spray 600 ml.

 

Lucida Croscotti
TRATAMENT BORD
spray Lucida Croscotti
Produs optim pentru intretinerea bordurilor si a protectiilor din plastic ale automobilelor si ambarcatiunilor. Confera stralucire si protectie de durata elementelor din plastic sau lemn, punand in valoare aspectul natural.

Ambalaj :
- spray 600 ml.

In variante :
lamaie fara silicon, capsuna, lamaie, talc, portocala, vanilie, drakar.

         

Gommalux
TRATAMENT ANVELOPE
spray Gommalux
Confera stralucire, hraneste, protejeaza si revigoreaza culoarea pneurilor de orice fel. Datorita formulei speciale, are o actiune eficace, cu efecte de durata in timp.

Ambalaj:
- spray 250 ml
- spray 400 ml
- spray 600 ml

 

Deghiacciante
DEZGHETANT
spray Deghiacciante
Topeste rapid gheata si chiciura formate pe orice fel de suprafata, fara sa atace elementele din cauciuc sau plastic. NU UNGE

Ambalaj : 250 ml.